PlayStation Playstation3 Yardım..
Oyun Konsolları0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Playstation3 Yardım..
-
29-09-2019, 23:59:20Merhaba arkadaşlar.. Ben bugunlerde bir Playstation3 almayı duşunuyorum ve dolayısıyla aklıma takılan ve cevabını bulamadığım bazı sorular var.Sizin bana yardımcı olabileceğinizi duşunuyorum. İzninizle sorularıma geceyim ; 1-) MÂlum,Playstation3'un orjinal oyunları ateş pahası.Ve piyasada cok pahalılar.Dolayısıyla surekli Playstation3 oyunlarına verecek kadar param yok.Yani Korsan Oyun CD'lerini direk Playstation3'e takarak o oyunu oynayabilir miyim? Eğer boyle birşey mumkun ise,kendim internetten Playstation3 icin indirdiğim oyunları CD'ye cekerek direk Playstation3'e takarak oynayabilir miyim? Veya direk Korsan Oyun CD'lerini takıp oynayabilmem mumkun değil ise,bunu yapabilmek icin herhangi bir aparat veya cihaz almam mı gerekir? 2-) Playstation3 oyunları bilindiği uzere Playstation3'un verdiği Joystick ile oynanıyor.Fakat ben bazı savaş ve GTA IV vb.. oyunları Klavye ve Mouse takarak oynayabilir miyim? Yani Playstation3 Normal bilgisayar Mouse ve Klavye'sini destekler mi? Playstation3'te USB girişi vardır diye umuyorum.. 3-) Eğer Playstation3'e Klavye ve Mouse takmam mumkun ise GTA IV,GTA San,GTA Vice gibi oyunlarda bilgisayarda calışan şifreleri(UZUMYMW,AEZAKMI ve NUTTERTOOLS vb..) Playstation3'e bağlamış olduğum klavye ile girersem o hile Playstation 3 oyununda aktif olur mu? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler... __________________