eet arkadaşlar Mercury'de 140 LvL dbl trance charımı YTL iLe satmak yada başka bi charla takas etmek degiştirmek istiyorum.. konu cok basit takas olayı onceliklidir onuda soliyim Takas etmek istedigim charlar sadece Wizard & Blader & yada FS dir.. Ama Wizard en cok onemlisi.. BL ve Fs sonraki etap oncelikli olarak istedigim Wizard..tabi benim charımın LvL'ine uygun aynı orantıda bi char istiyorum.. itemli takas ediceksek ona gore itemsiz ediceksekte ona gore olmalı charın durumu (Mercury'de 140 LvL Wizard itemli yada itemsiz olarak aynı durumda kısacası) YTL ile almak isteyen olursada charımın itemlerini yazıcam bu itemlere ve charın lvl ine gore bi fiyat belirlesin bana desin ki şu kadar veririm charın.. anlaşırsak beyenirsem YTL ile de satabilirim.. ama şunu belirteyim; Charımın itemlerini parca parca satmıyorum ya charla beraber alırsınız yada takas edersiniz bu kadar basit yok bikeni alıyım yok tera setini alıyım falan yok yani..! Bide ben istanbul'da oturuyorum 9 gun kadar istanbulda olucam ondan sonra yokum.. konu suya duşer ona gore.. Gelelim charın itemlerine: Tera Kolluk +6 (+4 atack) Tera Boots +6 (50 Hp) Tera kafalık +6 (%10 Crit dmg) Tera of Will Suit +6 (+100 Hp) Osm dbl Slot Blade +6 (%10 crit dmg %5 Rate) Topaz Crystal +6 (%10 Crit dmg) BoF +2 (2 tane) Earring Of Guard +2 (1 tane) Force Renegeration Earring +2 Slotlu .. diger ozellikleri yanı sıra toplamda +30 Hp veriyor (1 Tane) Amulet Of Battler +5 (1 tane) RoF +7 (2 Tane) EoG +7 -1 tane- (30 gun sureli olanlardan Haziran 7 de bitiyo) Astral Board X-Green ND Astral Bike Type:Blue +1 (kaykay ve bike de war ) Honour Class 6 %8 falan.. Kasada force core red core SoD falan bi suru şey war tek tek saymadım Charımı YTL ile almak isteyen olursa komple tum acount werilecektir.. Ama Takas'ta bike mi wermem buyuk ihtimal yada duruma ve teklife gore degişebilirde.Alacagım charın itemleri daha iyiyse lvl'i falan yuksekse verebilirimde yapacagınız teklife gore yani... Charımın tum bilgileri mevcuttur ve char tamamen Reel para harcanarak ve emek verilerek kullanılmıştır.Zaten satın aldıgım CASH gecmişine baktıgınızda ne kadar para harcandıgını gorursunuz buna gore teklifler bekliyorum.. Sanırım yeterli acıklamayı yaptım yeter bu kdar Daha detaylı bilgi almak yada olası bi teklifiniz icin msn adresimi bırakıyorum ekleyin goruşelim.. Genelde surekli onlineyim ! [email protected] msn. com (aradaki boşluklara dikkat edin eklerken !) Not: Lutfen sacma sacma tekliflerle gelmeyin.. Ciddi alıcı olanlar yada gercekten charı takas etmek isteyenler eklesin boş insanlara ayıracak vaktim yok kalp kırmayalım __________________