Arkadaşlar bugun itibariyle oyunu elime almış ve birazda kurcalamış bulunuyorum. Oyun genel anlamda bayağı hoş. Elimden geldiğince anlatmaya calışayım... 1-) oyuna ilk başladığınızda size iki secenek sunuyor. Ağları ister manual kullanabiliyorsunuz (ben bunu tavsiye ederim), ister auto. Bayağı guzel bir ozellik... 2-) Oyun size cok buyuk serbestlikler sunuyor. Gta gibi istediğiniz yerlerde rahatca dolaşabilirsiniz. Bir gokdelenin tepesine cıkın ve guneşin doğuşu ve batışını izleyin. Cok guzel gozukuyor. 3-) Oyun icinde ana gorevler ve alt gorevler var. Adamların kafalarında yeşil trafik lambası gibi işaretler var onlara giderek alt gorevler alıp herolar kazanabilirsiniz. Bu herolar gorev gecmeniz icin size lazım oluyor. Ben alt bolumleri oynamam gibi birşey diyemiyorsunuz yani... 4-) oyun icinde surekli yeni ozellikler acılarak sizi oyuna daha bi bağlı tutuyor. Spiderman'in o binalardan aşşağı ellerini acarak atladığı hareketi ilk başlarda hemen kazanabiliyorsunuz. 5-) Kaplamaları biraz daha detaylı yapsalar daha guzel olabilirmiş gibi. Ama oyunda gece olduğu zaman gerceken ortalık bi hayli guzel gozukuyor... 6-) Yeni bir zıplama ozelliği katılmış. Zıplama tuşuna basılı tutarak. gucunuzu ayarlayabiliyorsunuz. Koşma tuşuna basılı tutun, aynı anda cok yuksek bir zıplama yapın. Cok guzel goruntuler cıkıyor ortaya... Vs. Vs. Şu anda saat gece iki. Aklıma ilk bunlar geldi surc-i lisan ettiysek affola... saygılar, sevgiler __________________