Merhaba arkadaşlar hemen sorunuma geciyorum , 2.0 fw varken fifa 13'u yazmıştım . Xbox a takdığımda guncelleme istediği icin fw 3.0 yaptırayım dedim . Ancak yaptırdıktan sonra eski oyunlar acılmamaya başladı . Daha doğrusu benim yazdığım oyunlar calışmamaya başladı .Fw yi yaptırdığım yerden aldığım oyunlarda sıkıntı yok .Oyunları Clonecd ile yazıyorum . 3.0 dan sonra yeni cıkmış bir oyun denemedim ( fifa 13 u farklı bir dvd ye yazdığım icin bolge kodu uymuyor dedi. Verilen hataya gelecek olursak fw yaptırdığım yerden aldığım nba2k13 u taktığımda cd okunamıyor hatası verdi ancak cd yi cıkarıp arka kısmına baktığımda cd ye bayağı bir zarar gelmiş olduğunu gordum . Eski oyunlarımı taktığımda da the disc is not supported hatası alıyorum . Şimdi sorularımı sıralayacak olursak , 1-) Ne yapmam gerekiyor şuan eskisi gibi yeni bir oyun yazsam sorunsuz oynar mıyım ? 2-)Aslında olayı birazcık araştırdım ihas marka yazıcılar sorunsuz yazıyormuş . Ancak buyuk mağazalarda yok internetten sipariş icinde kredi kartı istiyor . Nereden alabilirim ? ( istanbul ici .) 3-)Sadece abgx360 ile taratsam yine aynı hatayı alır mıyım ? 4-) Son olarak yazdığımız dvd nin markası cok onemlimi benimkiler genellikle iomega oluyor . 5-)Birde unutmadan x360'ı wireless ile internete bağlamak istiyorum . Aparatı nedir nereden alabilirim ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim teşekkurler . Şimdiden teşekkurler . __________________