Merhaba arkadaşlar oyunu bıraktıgım icin 180 Lv. Fa karakterimi satiyorum cok uzun oynamadığım icin karakterde ahım şahım itemler mevcut deil.Piyasadaki değerlerinide ozellikle yaziyorum itemlerin girip bakabilirsiniz. İtem olarak -Arch. 7amp. set var uzerinde bind kolluk ve bot 2 slot slotlar boş suit tek slot(Parca fiyatı 150m x 3 = 450m) -Helmet 36 dmg. Teragrace (250m) -Killan Mevcuttur.(300m) -Astral Bike Rw3 +10 (500m) -Minestas chaos sage belt +8(450m) -Epaulette of sage +8(400m) - 1 adet Lv.1 pet -1 adet Lv 4 pet crtcl dmg. ve steal var 2 slotunda dierleri dandik - 2x Rol +2 - 1x Cr +2 Acc. Bind Sel,Sem,SGL,SGM,BB exp,Pet Exp,Wexp,Axp vs. 5-6 tane mevcuttur herbirinden daha saymadığım bi suru ıvır zıvır. 50 gun Civarı Platinum Premium mevcuttur. birkac tane rune basili honour rank 10 craft mevcut değildir. Sadece yukarida belirttigim itemlerin değeri 2.5b ediyor. Daha belirtmedgm ivir zivir olarak gorduğum dg kartlari craft malzemeleri bos +4 amp. x2 bu cr +1 rol +1 vb. itemleri saymiyorum.100 Lv. Bl vardır accounta ayrca Komple hepsi 225 Tl'dir.Dahada fiyatı uygun hala getirmek isterseniz rw3,sage belt +8,eos +8 bunları alirim 100tlye hesabı veririm.Lutfen ciddi alicilar irtibata gecsin. Komple alıcak olana ufak bir pazarlığımız olur. İLETİŞİM TEL : 0545 414 88 87 https://www.facebook.com/salih.dede.796 __________________