PlayStation PS2 Slim- Usb Hard Disk Bağlantı Sorunu : (
Oyun Konsolları0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS2 Slim- Usb Hard Disk Bağlantı Sorunu : (
-
29-09-2019, 22:45:31Arkadaşlar elimde PS2 slim var, buna hard disk bağlamak istiyorum.. konuyla ilgili forumda ve internetteki kaynakları inceledim.. ve anlatılan işlemleri uyguladım, neler yaptığımı anlatıp şuan yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum, benzer sorunu yaşayan ve cozebilen kimse varsa yardımcı olursanız sevinirim... Usb Exterme programını bilgisayara kurdum ardından 40 gb.lık diske once Ntfs format attım sonra Usb Exterme ile tekrar formatladım. Usb Exterme uzerinden Diske 1 oyun yazdım.. Sanırım buraya kadar sorun yok.. Daha sonra Usb Advanced Programının imaj dosyasını CD'ye burn ettim. En son USB Harddisk kutusuyla diskimi PS2'ye USB bağlantısını yaptım ve Usb Advanced Cd'sini boot etmek icin PS2'ye takım hard disk ve PS2'yi actım.. Acılışta once normal PS2 oyunları başlarken cıkan siyah ekran ustune beyaz yazılı "PLAYSTATION" yazısı cıktı ardından ekranda hafif bir karartı ve maalesef hepsi bu : ) Tum bunlardan sonra Hard Diskten oyunu acamadım.. Eksik yaptığım ne olabilir yada benzer bir sorun yaşayıp cozebilen varmı.. yardımcı olursanız cok sevinirim.. Teşekkurler.. __________________