Xbox Ps3 mu xbox 360 mı ?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Ps3 mu xbox 360 mı ?
-
29-09-2019, 22:42:58Merhaba arkadaşlar,iyi bir sisteme sahip bilgisaray sahibim ancak abim den dolayı gunde yarım saat falan anca oturabiliyorum. bu doğal olarak beni biraz sinir ediyor bende konsol almaya karar verdim. ps3 almak icin duşunuyorum ama oyunlarının fiyatlarından dolayı biraz ps3 uzak kalıyor cunku cok fazla oyun oynayan biriyim ona paramı dayanır maddi durumumuz cok iyi sayılmaz xbox 360 a yoneliyorum korsan oynamak icin sanırım fw attırmak lazımmış fw attırıncada online oynayamıyormuşun buda beni xbox 360 dan uzaklaştırıyor kinect gibi ozellikler benim icin onemli değil onları katmanıza gerek yok başka onemli şeyde xbox 360 ın herkezin bilgidi gibi ps3 ten daha iyi goruntu verme ozelliği var bu zamanla değişirmi mesela gecen teknosada ps3'e farcry3 oyununu takmışlar benim pc de vardı yani farcry 3 orda oynayınca ps3 ten soğudum denilebilir berbat goruntu kalitesi gercekten cok şaşırdım biranda dedim %100 xbox 360 alıyorum tabi şu fw olayı falan araştırınca herşey değişebiliyor yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar cıkmaz yola girmiş gibiyim __________________