Merhabalar Arkadaşlar Ben Xbox 360 Almayı Duşunuyorumda Size Birkac Sorularım Olacak: - Xbox Slim İle Xbox 360ın Ne Gibi Bir Farkı Var ? - Kinect Xbox 360lamı Geliyor Yoksa Ayrı Mı Satılıyor ? - Xbox 360 İcin En İyi Hangi Televizyonu Onerirsiniz ? (3D Led Tv Olsun Yani Goruntu Kalitesi Cok İyi Olsun) - Xbox 360 Oyunları En Fazla Kac Yıla Kadar Uretilir ? - Xbox 360 Hakkında Genel Onemli Atlanmaması Gereken Bilgiler Yazarmısın ? - Xbox 360'ı Hangi Teknoloji Marketlerinden Kaliteli Bir Şekilde Alabilirim ? - Yukarıdakiler Bana Kac Liraya Mal Olur Şuanda Biriktirme Aşamasındayım Birkac Aya Tamamlayabileceğim Bir Miktar Yazarsınız İnşallah.. Yukarıdaki Sorularımı Cevaplarsanız Cok Cook Cokk Sevinirim Hee Azdaha Unutuyordum Birde En Gundemde Olan Soru Ben Kararımı Verdimde Genede Sormak İstiyorum: Xbox 360 Mı ? Playstation 3 Mu ? Şunlarıda Unutmiyim Gormeyen Yoneticiler Asistanlar Uzmanlar Olabilir Bu Arada Bilmeyenler Cevaplamasın Asistanlar Cevaplarsa Daha Memnun Olurum Cunku Onlara Daha Cok Guveniyorum.. @CagatayTM; @* FenomeN *; @Very intense; @KAPTAN-I DERYA; Teşekkurler..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Xbox 360 İle İlgili Sorularım