wiz ler ne kadar guclu olmus...!
Cabal Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- wiz ler ne kadar guclu olmus...!
-
29-09-2019, 22:30:21comp skilleri gelmesiyle baslayan cile----> neden diceksiniz wa lar blader lar atack def hit rate bakimindan bizden zaten fazla buna ragmen bi wiz in cani max tas catlasa 3.8k oluo ben bi wa nin caninin 5k olarak gordum bi blader 4k cana sahip bizim 3k canimiz war:S benim bildigim mage dedigin zaman uzaktan tek vurusta iyi damage veren bi char aklima gelio ama... yeni patchle comp skili 0-4 arasi range olarak ve de g.masterdan cokta bi fazlasi yok en yuksek vuran 3 skilimizi soluyorum ve rangelerini a.master (0-3) g.master (4-8) comp(0-4) hem yuksek vuramiyoruz hem uzaktan vuramiyoruz bunuda anlamadim gelen bufflara bakinca amp gelmis max 30 saniye oluo suresi resist ciritcal gelmis ciritic vurmani saglamio aksine kiritk yemeni onluo combosuz wiz ler hictir...adamlarin zaten 5k cani var pvp de stun yapinca combo kesilio? her charda hit rate def rate buffi wardir wiz de 1 tanesi bile yok oyunun ne zevki kaldi anlamadim sanki canimiz 4k def 900 gibimi goruolar acaba bizi __________________