182 WA 174 FA 160BL aynı hesap MARS
Cabal Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- 182 WA 174 FA 160BL aynı hesap MARS
-
29-09-2019, 22:25:55evet arkadaşlar 2007 de başladığım cabal maceramı sonlandırma kararı aldım dolayısıyla karakterlerimi satışa sunuyorum hepsi elle emekle kasılmıştır 2007den beri bulunan resim arşivim bunun kanıtı olabilir isteyene gonderilebilir... o zaman karakterleri tanıtmaya başlayalım ---warrior--- sig.metal set +11 %7 amp(suit ekstra hpli) shadowtit kafalık +9 14rat/24 damage osmium daikatana %80 crit damage sig eof +7 bof +5 x2 vallahi birsuru drossin var secin beğenin kullanın leth tyrant ring merga ring x2 rol 2 x2 cr 2 aop +5 bloody spirit effectorları(ilk geldiğinde 500kk teklif geldiydi satmadım ikisinide kıyaslayın ) k-red high school costume candy costume weapon daikatana/katana friend list eski nofear guildinden olduğumdan overrated ve exdemons kaynıyor dungeon girmek isterseniz tek pmye biter olay hr 14 ---archer--- mithril set +8 +7 magic amp(suit ekstra hp + slot) mithril orb +11 20 dmg 3 magic amp topaz orb +15 20 damage %7 magic amp cr +2 rol +2 EoS +8 Cowboy hat Shadowtit helmet +9 24 damage/7 amp Osmium helmet 36 damage bu itemlerla baya dungeon sololarsınız mthrili +10 sete cevirirseniz ft2 sololarsınız ben sololayabiliyordum şahsen karakter o durumdayken ---blader--- 40 damage shadowtit helm dışında bir merga ring var gerisi boş hr10 ---wizard--- 133 level +11 osmium suiti var 7 amplı birde +8 elliği var %10 amplı geri kalanlar kafalık 36 damage osmium ayaklık bind mystic 7 amplı evet beyler/bayanlar fiyat olarak birşey belirlemedim ama astronomik birşeyde beklemiyorum zaten sadece teklif yaparken aklınızda şu bulunsun bu hesap 2007den beri ozenle elimde bulunuyor emek/alın teri kokuyor ona gore teklif yapın yaparsanız tekliflerinizi burdan ozel mesajla yada [email protected] adresine maille gonderebilirisiz istanbul ici yuzyuze satış olabilir onun dışında eft/havale ile satış yapabilirim para yattığını gorunce tabi guven sorunu olan varsa daha once forumdan alışveriş yaptığım insanların telefon numarasını dahi verebilirim ararsınız sorarsınız guvenilir mi hocam diye... lutfen şifre ver once bakayım tarzı şeylerle gelmeyin bana yıl olmuş 2015... dipnot:bankayı yazmayı unutmuşum birsuru entry kartı var fury potion var yaklaşık 3bin tane lvl4 hp potion var extract var skill exp veren takılar vs var yani karakter kasacaksanız... __________________