Merhaba Arkadaşlar... Yeni Bir XBOX 360 Elite kullanıcısıyım. Makinem FW siz. Yani Live dan ban yeme gibi birşey soz konusu değil. Eve wireless modem aldım. Bilgisayarda sorun yok nete girebiliyorum. XBOX da Live a bağlan diyorum bağlanmıyor. Netten biraz araştırma yaptım XBOX 360 ın wireless olarak bağlanması icin ek bir aparat gerekliymiş. bende eternet kablosu ile XBOX ı modeme bağladım. XBOX Live connection test kısmında network adapter wired yazıyor.. o tamam ama ondan sonraki IP address bolumunde hata veriyor (filed).. modemi resetledim olmadı kapattım actım olmadı konsolu kapattım actım olmadı... kafayı yiyecem bilgisayarı kapattım oyle denedim olmadı (hani ıp ler cakışıyordur belki diye)... ne yaptıysam beceremedim bir turlu... network adapter bağlı olarak gorunmese modeme bağlayamadığımı duşunucem ama oyle de değil.. IP Address leri bulamıyor arıyor bir sure sonra Failed diye hata mesajı cıkıyor... More info ya basarak bilgi almaya calıştım ve şunları oğrendim... PPPoE ayarlarım gecerli ISP yi desteklemiyor. konsolunuzu kapatıp acmayı deneyin... alanda aynı ıp sahibi başka alet olmadığından emin olun.. Error Status Report ta şu kodlar gorunuyor... W: 0000 - 0008 X: C000 - 4003 Y: 0000 - 0000 Z: 0000 - 0000 Nasıl Live a girebilirim? Ne olur yardım edin sırf 360 dan live a bağlanıp oradaki iceriği indirmek icin internet paketimi değiştirip sınırsız a gectim ama bağlanamıyorum bir turlu :S __________________