Playstation 3 alacaklar icin en buyuk soru işaretlerinden biri hangi LCD monitorun uygun olduguna karar vermektir. İşte bu konuya yardımcı olabilmek icin kısa bir araştırma yaptım sizler icin ve butceye gore alınabilecek en uygun LCD monitorleri buldum. İşte bazı LCD monitorler… Duşuk Butceli Playstation 3 sahipleri icinDuşuk butceli PlayStation 3 sahipleri icin en ideal LCD monitorler 19″ LCD ekranlardır. 19″ LCD olarak piyasada bulunabilecek bircok secenek var fakat PlayStation 3 icin en uygun olanı BENQ FP94VW modelidir… 272$ + KDV fiyatı HDMI girişi ve goze hitap eden tasarımı ile 19″ LCD ekran almak isteyenler icin bicilmiş kaftan olarak bakıyorum. Ayar tuşları farklı bir dizayna sahip ve sol tarafa takılan ufak el askı gorevi goruyor. İşlev ve gorsellik arayanlara duyurulur. Orta - İyi Butceli PlayStation 3 sahipleri icin Orta-iyi butceli Playstation 3 sahiplerinin secenekleri daha fazla olup 19″ ile 22″ arasında bircok alternatife sahipler. Tabi secenekler arttıkca secmek daha da zorlaşıyor. Benim tavsiyem orta butceliler icin SAMSUNG 206BW, orta-iyi butceliler icinse SAMSUNG 226bw olacaktır. 206bw modeli 20″ 226bw modeli ise 22″ ebatlarında. Tasarım ve teknik ozellikler olarak neredeyse aynı olan iki LCD arasındaki farklar sadece 2″ ve fiyat farkıdır. 206BW 372$+KDV 226BW ise 416$+KDV lik fiyat etiketlerine sahip. Bu 2 LCD ekranda da HDMI girişi bulunmuyor fakat ayrı olarak alabileceğimiz HDMI>DVI kablo ile sorunsuzca kullanılabiliyor. Her iki LCD de 720p'den iyi 1080p'den biraz duşuk kalitede goruntu verebiliyor. 2ms tepki sureleri ile oldukca başarılılar. Yuksek Butceli PlayStation 3 sahipleri icin Yuksek butceye sahip para sıkıntısı olmayan Playstation 3 sahipleri ise bircok seceneği aşıp doğrudan 1080p ve FULL HD keyfi icin 24″ LCD monitorler veya HD READY LCD TV(720p) ler secebilir. ( Tabi FULL HD TV ler cok daha pahalı oalcaktır) İşte bu kategorideki PS3 kullanıcıları icin LCD ekran icin bir numaralı secenek BENQ FP241VW oLacaktır. 24″ ekranı ile FULL HD (1080p) PS3'un tadını en iyi bicimde yaşatabilir. Kısaca değinmek gerekirse 6MS tepki suresi, HMDI girişi ve 1920*1200 Max. cozunurluğu ile Ps3'u 1080p cozunurlukte kullanma imkanı sunuyor. Tabi 1300$+KDV olan fiyat etiketini gormemezlikten gelmek olmaz…Umarım Playstation 3 kullanıcılarına faydası dokunur… __________________