Mercury'de 120 LvL FB Takas ediLecektir..!
Cabal Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Mercury'de 120 LvL FB Takas ediLecektir..!
-
29-09-2019, 22:00:21Mercury'de 126 LvL bi Fb charım war.. ve artık başka bi charLa oynamak isyiyorum FB den sıkıLdım biraz degişikLik Lazım .. Aynı ozeLLikLerde bi FS istiyorum !! Wizard faLan fiLan istemiorum.. ozeLikLe Fs istiyorum aynı LvL ve skiLL ozeLLikLerinde !! Charım = 126 LvL SkiLL RankLarı = dbl Trance Honour cLass 6 = 322k Honour point war charımın itemLeri oLdukca iyidir.. itemLi oLarak yada itemsiz oLarak takas ediLebiLir.. aLacagım itemLere karşıLık bende FB nin itemLerini weririm.. yada direk itemsiz oLarakta oLabiLir.. her turLu tekLif uyar bana ben istanbuLda oturuyorum.. Chardaki İtemLer ; +6 Tera FB Slotlu Glove (slodunda +4 atack basıLı) +6 Tera Fb of Will Coat (yani Suit-ustLuk) +100 Hp weriyor.. +6 Tera FB slotsuz Boot ve +6 Tera FB slotsuz kafaLık .. +6 Redosmium Katana SlotLu (%5 crit) +6 Topaz Orb SlotLu (%5 crit) +5 AmuLet of Batt. +7 RoF Lar war 2 adet.. cLass 5 ve 6 takıLarı war kupeLer +30 Hp faLan biLekLikLer BoF +0 ve kasada bi kac ıvır zıvır Dungeon kartLarı mevcut vs. vs. Charımda bu itemLer mevcut.. itemLi yada itemsiz oLarak takas etmeyi Duşunuyorum bir FS iLe .. aynı orantıda bi FS iLe tabiki DetayLarı yada farkLı bi tekLifi oLanLarLa konuşmak icin msn adresimi weriyorum.. ekLeyin goruşeLim.. TşkLer ..! __________________