Merhaba Arkadaşlar... Biliyorum Artık Bu Sorudan Bıktınız... Her Forumda Sitede Araştırma Yaptım Ama Bulamadım... Aslına Bakarsanız Kararsız Kaldım... X-Box 'la PS 'nın + 'larınını Falan Yazıcam... Dediğim Gibi Kararsızım ve Bu Eylulde Alıcam 11'i 17'si gibi... Yardım Edeceğinize Guvenerekten Şimdiden Teşekkurler... ---♦♣♠♦♣♠--- X-Box ---♦♣♠♦♣♠--- + Online'nı Daha İyi ( HACKLenemez + Kolu Daha Şık Ve Daha İyi. ( Hic Kullanmadım Ama Oyle Diyorlar. ) + Daha İyi Goruntu Kalitesi ( Youtubede videoları var ) ve Daha Bircok Şey ( Gerisini Hatırlamıyom xD ) Eksilerinden 1'i Yeter... Turkiyede Yaygın Olmaması :S PS3 ise Hakkında Cok Fazla Bir Bilgim Yok Ama ONLINE'ı Daha Kotu Şu Bakımdan.. Mesela Cabuk hackleniyor ve lag daha fazla Xbox da cok iyi ama paralı live... Sıkıntı Şu Ki Ayda 60 TL falan veremem Ailem Heeec AlmaZ.. Sırf O Yuzden PS3 Diyorum Sonra Başka Bir Neden Cıkıyor Xbox alim diyorym ama Sanırım PS3 ama Yinede Yorumlarınızı Bekliyorum... Biliyorum Sıkıldınız Ama ACİL Yardım Lazım... __________________