Xbox ps3 umu xbox 360 mı ???
Oyun Konsolları0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox ps3 umu xbox 360 mı ???
-
29-09-2019, 21:58:20arkadaşlar bugune kadar pcden başka hic bir konsol oynamadım pcden başka birşey bilmem ama gorduğum kadarıyla pc der kaldırdı kaldırmadı derdi var ama konsollarda bu sorun yok o yuzden bende artık konsola gecmeyi duşunuyorum şimdi size bir kactane sorum olcak madde madde yazıcam lutfen sizde madde madde cevap verin cok acil yardıma ihtiyacım var. 1.Klasik bir soru xbox 360 mı yoksa ps3 mu ??? 2.Arkadaşlar bildiğiniz gibi pcde kaldırdı kaldırmadı sorunu var ama konsollarda bu yokmuş yani oyunları hep en yuksek seviyede grafiklerde oynuyormuşuz hic kasmıyormuş dorumu ?? bide oyunlarda pcdeki gibi ayarlar kısmı varmı cok merak ediyorum (cahillik ) yani işte golgeyi kapat anti analsingi kapat o gibi ayarlar ??? 3.Sorum benim televizyonum var esd mi ledmi herneyse 127 ekran anlıyacağınız baya buyuk bir televizyon boyle buyuk bir televizyondada oyunları rahatca oynayabilirmiyim ?? 4.Sorum son sorum yakın zamanda ps4 ve xbox one cıkacakmış ama benim butcem onlara yetmez acıkcası ya ps3 alcam ya xbox360 asıl merak ettim soru ben bu ps3 yada xbox 360 dan herhangi birisini aldım diyelim ps4 ve xbox one cıktığı zaman artık tum oyunlar ps4 ve xbox oneyemi cıkacak nasıl ps2 ye artık oyun cıkmıyorsa mesela oylemi olcak cok merak ediyorum eğer oyleyse ozaman hic gerek yok ps3 len xbox 360 ı almamı haksızmıyım ???? lutfen bu sorularımı yanıtlayın arkadaşlar cok merak ediyorum lutfen __________________