PlayStation acil yardım edin ps3 almakla ilgili baya sorunum var
Oyun Konsolları0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation acil yardım edin ps3 almakla ilgili baya sorunum var
-
29-09-2019, 21:58:09ncelikler cahilliğim icin ve cevre kirliliği icin şimdiden kusura bakmayın ve sabırlı uyelerden cevaplar bekliyom allah rızası icin bi yardımcı olsanız be merhaba ben ps3 almak istiyorum biliyorum boyle konular acılmış ama ben bişi anlamıyorum bayanım ve bu konulara cakmıyorum erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ama hic bi bilgim yok işim zor mu sizce ? inşallah yardımlarınızla doğum gunu hediyesi almak istiyorum.. 1-hareket ederek oyun oynamak icin neler almak gerekiyo evde lcd si var ne tur bi tv lazım ki acaba 2-hı bi de para sıkıntısı da var ps4 cıkmış fiyatlar duşmuştur diye duşundum ama ikinci el duşunebilirim hatta uygun ve sorun cıkmayacaksa direk ikinci el alabilirim fakat onları da bulamıyorum nereden bulabilirim bi kac ornek verseniz be gorduğunuz bildiğiniz sorunsuz ps3 varsa link atarsanız cok sevinirim ! hakkaten bakıyorum anlamıyorum 3-kol filan ne gerekiyosa hepsini uyguna bulabilir miyim 4-oyun almak mı gerekir yoksa torrent ten indirilir mi oyunları __________________