PlayStation Sonunda beklenen gun geldi.. GTA:LBS 1.50v PSP lerde calışıyor..
Oyun Konsolları0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Sonunda beklenen gun geldi.. GTA:LBS 1.50v PSP lerde calışıyor..
-
29-09-2019, 21:55:35Sonunda beklenen gun geldi.. GTA:LBS 1.50v PSP lerde calışıyor.. Evet bizzat kendim denedim oynadım ve sizlerle paylaşıyorum.. Bi adamın hazırladığı bir makaleyi turkceye cevirip kullanarak 5-6 dk icinde sonuca ulaştım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.. İşte elimizde olması yeterli olacak olan Dosyaların hepsi.. Link: http://files.filefront.com/Gta_Tools.../fileinfo.html Yukarıdaki linkten indirdiğimiz GTA_Tools klasotunu bir yere acıyoruz.. Oncelikle elinizdeki GTA isosunu acmanız gerekiyor. (UMDGen) UMDGEN link: http://www.psp-hacks.com/file/194 Iso yu actıktan sonra PSP_GAME/USRDIR/PRX2_0_0 klasorunu kaldırıyoruz.. Onun yerine hazırlamış olan GTA_Tools.zip in icindeki ''PRX2_0_0'' Klasorunu koyuyoruz.. Ve son olarak Dosyaları UMDGEN ile yeniden birleştirip tek bir iso dosyası haline getirdikten sonra PSP mizdeki iso klasorune atıyoruz.. ( f:ISO ) yine GTA_Tools.zip in icindeki ''MPHGameLoader'' Klasorunu direk memorystickin icine atıyoruz.. ( f:MPHGameLoader ) Son olarak GTA_Tools.zip in icindeki ''PSPGAMEMPHGAMELOADER + MPHGAMELOADER%'' PSP mize atıyoruz.. Her zaman yaptığımız gibi.. Enson PSPmizin nasıl gozuktuğune bakacak olursak: Memory stick | |- mphgameloader | |- mphloader.prx | |- flash0/ (with sub folders and files) |- flash1/ (with sub folders and files) | |- PSP | |- GAME | |- MPHGAMELOADER |- MPHGAMELOADER% Artık herşey hazır.. ilk olarak UMD emulator 8 i calıştırıyoruz.. 222I directload game game remove on off regionfree regionfree regionfree on on Ayarlar bu şekilde olduktan sonra oyunun isosuna tıklıyoruz.. Hafıza kartı cok az yukleme yaptıktan sonra ekran donup kalıyor.. Daha sonra Home tuşuna basıp ana menuye donuyoruz.. Son olarak MPH 2.00 GameLoader for 1.50 yi calıştırıyoruz ve BOOOOOOOOOOOOOOOMM... İşte karşınızda GTA .. Bu yontemle diğer 2.00 isteyen ve calışmayan oyunlarıda oynamak mumkun.. Vatana millete hayırlı olsun.. ALINTIDIR.... NextPSP.com'a teşekkurler __________________