Ben(DeepThroat): 11 yıllık konsol ve PC kullanısıyım. 11 yıldır PlayStation kullanıyorum. Xbox hic kullanmadım. Tabii ki yine PS3 almayı duşunuyorum. Ancak LCD TV alacak param yok; fiyatları epey ucuk. Odamda 51 ekran bir TV var. PS3'u buna bağlasam, konsola kufur etmiş olur muyum? Joe(Fırat Akyıldız LEVEL dergisi yayın yonetmeni): Kesinlikle hayır; aksine, garip konsoluna bir iyilik yapmış olursun. Bence yeni nesil konsol oyunlarının grafikleri; eski tip, tuplu televizyonlarda LCD ya da HD TV'lere gore daha iyi gozukuyor. Neden mi? Yeni nesil oyunlar henuz tum cıplaklıklarıyla teşhir edilebilecek kadar kaliteli gorselliğe sahip değil; halen filtreye ihtiyac duyuyor. Tuplu TV'lerdeki "scanline" ozelliği, grafikleri daha gercekci kılıyor ve en onemlisi, grafik teknolojisinin kronik, "gercek dairesel obje yaratamama" ozrunu kapatıyor. Ve evet, evde, 72 ekran sıradan televizyonumda mukemmel grafiklerle Xbox360 oynuyorum. Umarım PS3 veya Xbox 360 alacak arkadaşlara bir yardımım olmuştur. Mail'e inanmayanlar, LEVEL dergisinin Mart 2008 sayısının POSTA bolumune (sayfa 125) bakabilirler. Şahsen ben LCD masrafından kurtulduğum icin cok sevindim. LEVEL'a teşekkurler. Not: Kesinlikle alıntı değildir.