Arkadaşlar ilk defa konsol alıcam hicbir bilgim yok... Sorularım... 1-)CFW nedir? yuklu olması garanti bozuyor mu? avantajı ve dezavantajı? 2-)Normal, Slim, Super slim arasındaki fark ne sadece hafıza ve kasa tipi mi? En Sağlam hangisi, hangisini almalıyım.. 3-)Şuan 0 PS3 alsam icine oyunları kaydedemiyecek miyim yani oyunları Hard Diske yukleyip oynayamayacak mıyım her defasında Dvd sinden mi calıştırıcam? 4-)NTSC, PAL, SSD sistemi arasındaki fark ne ? Hangisi iyi? 5-)Sahibinden de 1800 TL ye de konsol var 600 e de bu nasıl bi ucurum boyle? 6-)Cfw denilen şey herneyse nasıl yukleniyor? Makinanın icini acarak mı? ( İcini acıp mudahale şeklinde bişeyler okudum biyerde de) 7-)Netten Torrent ile GTA 5 i indirdim diyelim ki oynayamayacak mıyım? Oynamak icin ne yapılmalı? Mecburen Orjinal mı alıcam? 8-)Taşınabilir Harddiskime başka bi PS3 den oyun yuklesem alacagım ps3 de calıştırabilir miyim? 9-) GTA 5, call of duty tarzı oyunları oyun koluyla oynayabilir miyim bilmiyorum, klavye ve mause bağlayabiliyor muyuz ya da bağlarsak oyunda aktif oluyor mu? PS4 u bekle diyenler olucaktır ama 1300 1400 liram yok malesef...sacma soru sorduyysam kusura bakmayın bi kac saattir fiyat araştırması yaparken gozume carpan detaylar bunlar ve oldukca karmaşık geldi.. =// __________________