Car HR 18 %82 dir. Accuracy ve Penet haric diğer Runeler eksiksiz ve fulldur. BL ve WI bot craft fulldur (10k -10k) ayrica helmet craft 6.5k civarindadir. PL craft 8k ancak seh ve sehh craftlari acilmamistir. Car sahip oldugu achievement pointlerle top 100 player arasinda ve serverde iyi bilinen karakterlerden birisidir ( meraklisina ). İtemler ; Osmium Helmet (BL) 24 DMG 8 AMP 9 RATE 1/1 +15 Acc Bind (epic booster ile 10 rate ye kadar cikabilen oyundaki ender helmetlerden) Sigmetal Blade 44 DMG 7 RATE 3/3 +15 Acc Bind Sigmetal Shoes 7 AMP +20 HP STEAL 3/3 +15. Arch Gloves 14 AMP 0/4 +15 Char Bind. Redosm Blade 24 DMG 7 AMP 7 RATE 1/2 +15 Char Bind Mithril Suit 7 amp 2/4 +15 Pet 4 MCR 4 AMP 4 DMG. Siena Bracelet 6 AMP 2 DMG +50 Penet ve 9 DMG +50 Penet Orphidia 4 AMP 6 DMG 3 MCR Dross +50 HP Steal EOF+8 , K-Red, Rol+2, Cr+2, Killian, Tyrant Ringleri mevcuttur. Kostum Procyon BL suit olup 1 slotuna AMP basilmistir. 1B alz mevcuttur ( server transfer yapacak arkadasa hediyem olur) Bunların disinda depoda ivir zivir yiginla item bulunmaktadir. Oyunu tamamen birakacagim icin account olarak ta verebilirim bilgileri eksiksizdir. Ne kadar sorusuyla gelirsen cevap alamazsin butun bunlari boşuna yazmiyorum 6 seneden fazla suredir bir kere bile hile bot vb şey kullanilmamis bir car ve itemlere değer bicerken lutfen emeğe saygi aklina gelsin. Parca satişı şuan icin duşunmuyorum artik iş yoğunluğu nedeniyle oyuna zaman ayiramadiğim icin satiyorum. İstanbul ici elden teslim ederim. Sakarya, Kocaeli, Ankara gibi şehirlere de anlaşıldığı taktirle gelebilirim. TL ve ALZ teklifleri gecerlidir. 0539 645 05 31 __________________