193 LVL HR 14 EXP %38 arionell + k-red runeleri full penet + acc haricc. zaten serverda bulunmuyolar. tyrant + killian's + cr2 + rol 2 Orphida 60 acc 4 max rate 8 dmg 2 amp. yani aop 7den daha iyi. runlerin gerekli olanları basılı ve full'e cok yakın. hatta cd-amp-max rate- hp steal - mp steal - def - attack - attack rate - deff rate - hp - bunlar full. kalanları full'e yakın. pl craftı 3500 dg karakteri olarak kullandım. ek olarak : account bind sig eof +7 account bind sig kolluk 8 amp +4 s.tit bot 7 amp +7 10 rate 24 dmg kafalığı var s.tit ve karakter bind fail blade yapmıştım. +5 sig 40 dmg seh basılmış. sienaları var 2 adet. 11 dmg 4 amp - 9 dmg 2 amp 50 accurary feel rate effectoru var epic değil nornal durum boyle arkadaşlar karakteri sadece transfer ile satıcağım. orpidası icin almıştım iyi oynadım oyunu bıraktığım icin alz yada nakit olarak satıcam. fiyatım 3.5b'dir . karkater icinde ıvır zıvırı saymıyorum alana arkadaşa hediyem olsun. iletişim icin 534 222 62 44 (lutfen aramayın sadece whatsaptan yazın yada sms atın.) devlet memuruyum şehir trabzon. guven sorununuz olmasın haliyle __________________