PlayStation AAAAAcil yardım ps3
Oyun Konsolları0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation AAAAAcil yardım ps3
-
29-09-2019, 21:20:42selamlar selamlağr sel-am-lar derdi videoyun olsaydı ancak ben videoyun değilim ama konumuz ona benzer Şimdi arkadaşlar ben bir youtube kanalı sahibiyim ve 2012 yılından beri oyun videoları cekiyorum.Ve abone sayımda fena değil.Bilgisayarım(win xp) coktu ve pardusa dondum. şimdi ben ps3 ten video cekmeye calışacağım.Ancak bilgisayarım laptop degil ve bilgisayar ile ps3 ayrı odalarda o yuzden bilgisayar'a goruntu aktaramıyorum benim duşuncem 1-eğer usb belleğe goruntu aktarabilecek bir alet varsa onu soyleyin alayım. 2-yoksa bende korax x-mini HD uydu alıcısı var ve kendi icinde kayıt yapıp onu usb ye aktarıyor.Onu ps3'e baglamanın yolu varsa soyleyin istediğiniz kabloyu alet edevatı alayım. arkadaşlar n'olur yardım edin o kadar ugrastım 2 yıldır ve abonelerim boşa gitsin istemiyorum hyr onuda gectim ozel nedenlerden dolayı arastırma imkanım yok sadece forumlara faceye girebiliyorum.İmkanınız varsa araştırıp yazın lutfen ha bu arada kanal ismini isteyen olursa verebilirim.Şimdiden TŞK optum BY BY... __________________