Xbox PS3 mu, Xbox 360 mı ? yardım edin :/
Oyun Konsolları0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox PS3 mu, Xbox 360 mı ? yardım edin :/
-
29-09-2019, 21:19:39FRMTR Ailesi YARDIMLARINIZ İCİN TEŞEKKURLER PlayStation3 1) Makine hızı (akıcılık(oyunları hızlı yuklenmesi vs)) nelere bağlıdır mesela 500 gb ile 120 gb falan arasında fark var mı? ve Turkce(en azından oyunlarda altyazı) desteği ne durumda? 2)Makineye MultiMan attırsak daha sonra bir oyunu orjinal cd'sini alıp oynamak istesek sorun yaşar mıyız/ban yermiyiz? veya PSN PLUS'a kayıt olabilir miyiz? 3)Hangi kasa tipini onerirsiniz (S.Slim - Slim - Fat ve Kac gb olacağı) 4)Yaza doğru fiyatlar iner mi? veyahut fiyatlar daha duşer mi ? ve ve ve duşerse' ne zaman duşer ? 5) MultiMan makine kırdırmadan atılabilir mi? 6). ve son sorum PSN(+) Plus nedir? yıllık verdiğimiz 100 TL'ye populer oyunları da alabilir miyiz? mesela (the last of us, GTA 5 gibi mi) yoksa daha popularitesi duşuk olan oyunlar ya da biraz daha eski oyunlar mı (pes 2010-Gta San Andreas-Sonic gibi mi ? ) PSN sistemini bana acıklarsanız kırdırma ve diğer işlemlerle uğraşmayıp direkt olarak PSN alıp oynarım. 100 lira verip 1 orjinal oynayacak butcem maalesef yok olsa ben de isterim dvd kolleksiyonu cevaplar icin şimdiden TEŞEKKURLER XBOX 360 1) Xbox'ta kırdırmada ne gibi sorunlar yaşanır ve PSN+ gibi bir sistem var mıdır? 2) Xbox360 Ps3'un desteklediği oyunları destekler mi? (mesela en sevdiğim THE LAST OF US gibi) Yani pazar payları ne şu şu şu şirket "Biz ps3'ten başkasına calışmayız" diye tavrını ortaya koyuyor mu? 3) Xbox'ta HALO 4 oynadım fakat sıkıldım. kinect'den bir kac oyun oynadım ve grafik yerlerdeydi (burası soru değil yorum oldu) şunu sorayım: Turkce desteği nasıldır ? 4) Xbox'ı kırdırdığımızda online oynayabilir miyiz? "Kafamda deli sorular- Lutfen konuya ufacık da olsa bilgisi olan herkes katılsın tekrardan TEŞEKKURLER __________________