Pes 2015 vs fifa 2015
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Konsolları
- Pes 2015 vs fifa 2015
-
29-09-2019, 21:07:07Selamlar, Bu hafta sonumu iki oyunu kendimce inceleyerek gecirdim ve sizlerin fikirlerine sunmak istedim, Oncelikle Hong Kong Kullanıcısı ile indirdiğim Winning Eleven (PES) 15 ile başlıyorum; 2014'de ki hezimet bu oyunla birlikte giderilmiş denebilir oynanış cok zevkli fakat grafikler, taraftar tepkileri gibi durumlar vasat denebilir (PES'in bu konuda FİFA'dan oğrenecek cok şeyi var) Oyun hızı ayarlanabildiğinde zevkli bir deneyim sizleri bekliyor olacak Araştırmamda ki bir diğer uzucu nokta ise Ligler Pes Halen F.A Premier League Lisansını alamadı bu lisans'ı almak yerine sacma sapan alakasız ligleri oyuna eklemişler. bkz. Kolombiya, Şili ve Arjantin Ligi gibi. Oyun Goruntuleri aşağıdadır; Mavi Koşede ise Erken cıkış ile dikkatleri toplayan Fifa 15 Var, Grafik konusunda beklentilerin uzerine cıkan fifanın kotu yanı ise oynanışı alışmamış bir kişinin fifaya gecişi cok sancılı olacak gibi duruyor (Ben dahi bir cok ayar yaparak oyuna başladım) Oyunun guzel yanlarından biri ise Ligler İcerisinde Ligimizinde bulunacağı Fifa 15 istemeden de olsa bir sempati katıyor Turk futbolseverlere. Oyun Goruntuleri; Ben Halen kararsızım sizlerin goruşleri ve onerilerine sunuyorum iyi forumlar __________________