PlayStation Playstation 3 alıcam YARDIM !!!
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Playstation 3 alıcam YARDIM !!!
-
29-09-2019, 21:06:34Bu işlerden pek anlamam slim super slim fat falan pek bilmem araştırdım az cok oğrendim şimdi daha bilgiliyim playstation 3 almayı duşunuyorum şimdi bir kac soru sorucam 1) PLaystation 3 e oyun cıkmaya devam edecek mi ? 2) Playstation oyunları cok pahalı o yuzden sahte yuklicem playstation u kırmak gerekiyormuş bu işlem kac tl nasıl yapılır cip takma olayı ne riskleri ne kısaca kırma hakkındaki herşeyi oğrnemek istiyorum VE KIRINCA ONLİNE OYNANIYOR MU 3) Şimdi bi 12 gb var 600 tl 160 gb var 650 tl bu gb pc deki gibi demi oyun atınca gidio ben cd almıcama gore kırıp icine oyun atacağıma gore şimdi 160 gb almam en iyisi cunku 10 15 oyun şart 4)12 gb bir harddisk alırsam bunu 1 tb bir harddiskle değiştirebilir miyim bilgisayardak gibi ( kac tl ye patlar ) Sorularımı cevaplandırırsanız cok sevinirim ozerllikle 2. soru hayati onem taşımakta pek bir bilgi bilmiyorum yani bu soru dışındada ps 3 dışında bilgilendirme yaparsanız cok mutlu olurum tekrar teşekkurler BAYRAMINIZ KUTLU , KAVURMANIZ BOL OLSUN __________________