Online Tekken 3
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Konsolları
- Online Tekken 3
-
29-09-2019, 20:58:47http://tekken3online.altervista.org Yukardaki adrese gidilir Emu e Plug-in,Iso Compressa Con Winrar cekilir. Emu e bizim bildigimiz epsx 1.5.2 ama bunun bir ozelligi online oynamak icin ayarlari yapilmi$ sekilde. $imdi bildiginiz gibi epsx de ilk ba$langicta ayarlari yapmak icin wizard cikiyor. Neyse burda secmeniz gerekenleri soyluycem Video Plugin olarak Pete's D3D Driver 1.53 secilecek. Sound Plugin olarak ePSXe SPU core 1.5.2 secilecek. (Wizard bitince Config->Sound bolumune gelin ordaki Check i$aretlerini kaldirin. ) CDRom Plugini olarakta 98denMEye kadar ePSXe CDR ASPI core 2000 ve ustu WNT/W2K CORE u secsinler. Bios olarakta SCPH1001'i secsinler. EVEET ayarlar bukadar. Simdi geldik multiplayer oynamaya. CONFIG->NETPLAY secilir ordaki menuden Cyberpad 1.3 secilir ve OK lenir. Sonra ISO compressa con Winrar dosyasini cekmi$tik ya . i$te o RAR'lanmi$ TEkken 3 ISO'su. HAaa ISO'yuda biyerlere cikarin. Sonra FILE->RUN ISO diyoruz ve tekken 3 ISO sunu cali$tiriyoruz. Sonra kar$imiza Kaillera Client Diye bir programcik cikiyor. VE serverlar bulmaya cali$iyor. Bu programdan Waiting Games'e geldiginizde TEKKEN 3 oynamayi bekleyen bi iki ki$i buluyorsunuz ve saldiriyorsunuz. Bi deneyin. Ben Dun 2 de ke$fettim sabahin 6 sina kadar takildim NOT: Bu arada bu programla Final Fight, Cadillac and Dinasours,street fighter ve sayamadigim daha bir cok oyunu oynayabilirsiniz. MAme CPS ve NEOGEO oyunlarini oynamak icin http://www.nullsoft.com/free/kaille...67-414-ka09.exe bunu deneyin. NOT2: Biz bunu daha once biliyorduk, Bu olay yillar once ke$fedildi gibi mesajlar atip forumu kirletmeyin arkada$lar. Daha once bu konu acildiysa moderator siler yada kitler. NOT3: Bu mesajin aynisi ******** forumuna da attim. Amacim hem burdaki arkadaslar hemde kurttakiler faydalanabilsin. Herkese kolay gelsin. Tekken oynamaya beklerim nickim ayni __________________