Bir kac ss aldım ilginc olabileceklerden bunları evden ekleyeceğim şimdilik goruşlerim: Savaş meydan savaşı şeklinde olmayacak. Labirent benzeri dolambaclı yollar uzerinde gercekleşecek ortada bir acık alan mevcut orada ancak acemilerin toplanacağını duşunuyorum. Savaşa girmek icin sanırım ayrı bir kanal kullanılacak ve kanala girdikten sonra 10 dk lobide bekleme suresi olacak. Daha sonra ırklar savaş alanına ışınlanacak. Merkezde ve yol uzerlerinde eşit derecede dağıtılmış binalar var her 2 ırk icinde. Karşı ırkın binalarını yıktıkca yerine sizinkiler yapılıyor ve ırkınız puan kazanıyor. Ayrıca guardlar mevcut. Bunları da oldurdukce puan kazanılıyor. Yıkılan binaların oenmlilerinden kutu cıkıyor ve kırıldığında amp-atak-hp-def potlar ile Legacy weapon cıkıyor. Bu silahı en son inceleyeceğim zira ss gormeniz şart. Bu arada HP dikkatimi cekti normalde 3k olan test karakterimin hp si savaşta 18 bin di evet yanlış olmasın 18 bin. Bu 15bin extra hp demek oluyor. Bu yuzden guardlarla savaşmak kolay oluyor. Ama karakter dengesini bozabilir bu hp olayı. Takım oyunu şart. Irkınızın yıkılan kulelerini alz karşılığı dikebiliyorsunuz bu kuleler tıklayan ırkdaşınıza hp-atak-def gibi ozellikleri gecici olarak veriyor. Duşmana ise tam tersine - hp-atak-defans veriyor. Merkezlerin elegecirilmesi zor yani. Bunun dışında benim gozlemim bina yıkmak uzerine kurulu olacağı savaşın. Yani aksiyon-meydan muharebesi bekleyenler husrana uğrayabilir. İllaki olacaktır PK lar ama sonucu bina yıkım puanları belirleyecektir zira daha cok puan ediyorlar. Bunun dışında hem ırkınızın hem sizin puanınız var buda işin guzel yanı. Her oldurduğunuz adam icin 10 puan her olumunuz icin -10 puan alıyorsunuz. Toplamda sıralamaya girenler savaş sonunda odullendiriliyor. Benim test elemanı 4. olmuştu sanırım 4m alz savaş kazandığımız icin 4m alz sıralama icin ve 1 de corecube kazandı Corecube den rastgele bir core cıkıyor bana red cıktı. Savaşı kazanan ırk B2F (yeni) giriş warpı ve mutant warpı ile odullendiriliyor. Savaşı kaybetmek yıkım değil yani Ayrıca sayı sınırlaması icin bir şey goremediğimden bunun hakkında yorum yapamayacağım. Fakat fs lerin neden kore serverında cok tutulduğunu dandik testimizde biraz gorebildim. Ellerine bahsettiğim legacy Weaponu aldıklarında dmg yemiorlar Test koşullarından bahsedeyim: 130lvl blader (herkes 130 lvl) abartı str dex int (2k gibi) 5 milyaz alz (bi halta yaramıyor) slotsuz +0 bl set ve silahlar eof+7 aog+7 rof+7 bof+1 eog+1 rw3 +0 1 tek skill acık oda lvl1 de verilen skill bike a bile binemiorsunuz. Combo yapamıyorsunuz :/ Tabi bunlar test karakterleri icin gecerli savaşta kendi charınız olacak normalde. ALINTIDIR... __________________