MARS 200lv. Warrior satılık (varsa Samsun ici)
Cabal Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- MARS 200lv. Warrior satılık (varsa Samsun ici)
-
29-09-2019, 20:51:36Mars server'ında 200lv. warrior/Account itemli satılıktır. Samsun ici olursa cok daha makul olur. Konu rağbet gorurse iletişim icin telefon, fb, mail falan paylaşırım şimdilik forum uzerinden devam ITEMLER Sigmetal Daikatana +15 94/14 3/3 extreme. Craftmans Mithril suit 11 amp hp craft +15 1/4 extreme. Craftmans Mithril Gloves 8 amp Resist Craft +15 1/4 extreme. Shineguard Boots 17 amp +15 1/2 extreme (No bind) +1 free slot. Bluestin helm 42/7 +15 acc. bind. Blue bike 10 CD 8 amp 5 rate +15 1/1 extreme. EOF +8 Fighter belt +10, Carnelian +10, Talisman +7, Sapphire Charm +6 (all no bind). Arcana Chaos +8 / law +9 (acc bind) x2 Siena bracelets 9 cd 50 pene + 5 cd 50 pene (bind.) Tempus Ring / AFT ring, CR +3 (no bind) Rol +2 (bind) Orphidia Amulet 6 cd 3 amp 3 mcr (bind) Perfect Panic effector / nerdeyse perfect bloody effector 11 CD 2 amp 10 Pene Summer kostum / 5 resist rate kostum vs Merit Honor Overlord lv pet gibi diğer tum ozellikleri de ilgilenen kişilerle temas'a gecildiği takdirde anlatabilirim veya oyun icinde herseyi gosterebilirim. Fiyat konusuna gelirsek, NET duz 1000 lira istiyorum coğu işi bilen birinin de 1000 liranın bu accounta veya sadece WA'ya gayette guzel ucuz bir fiyat olduğu aşikar olduğundan lutfen pazarlık etmeye hic calışmayın pazarlık yapmıyorum, sebebi basit herşeyi parca parca satıp alz yapsam ve sitelere satsam + olarak cıplak wa yı da ringlerden ve hr / merit gibi şeylerden dolayı da oyle satsam kafadan 2000 ustu nakit ediyor ama zaman gerektireceği icin uğraşmak istemediğimden dolayı 1000 liraya tamamım, o yuzden pazarlık yok fiyatta, Teşekkurler. __________________