Arkadaşlar bir problemim var GOW2 ile ilgili, biliyorum burası dosya paylaşımla ilgili bir forum genellikle ama başka nereye yazabilirim bilemiyorum. GOW2'yi oynarken bir yerde oyun takıldı kaldı bu sorunu daha once GOW1'de takıldığımda olduğu gibi PS2 cihazımı yavaş yavaş ters cevirerek hallettim. Şimdi şu ahtapot gibi şeyi oldurdukten sonra kopru ile karşıdaki platformda duran salıverdiğimiz ve bizi Sisters of Fate'e goturecek alev alev yanan Kartalın yanına geldim gerekli hareketleri yaparak Kartala binmeyi başardım ordan sonra kontrolunuz olmuyor zaten Kartal havalanıyor ve ters yone ucarak sizi tam bir yere goturecekken ekranım kararıyor ve ekranımda "YOU ARE DEAD" beliriyor yani bolum atlayacekken oluyorum bunu defalarca denememe rağmen gecemedim bu sorununun kopya oyun kullanmamdan kaynaklandığını biliyorum acaba herhangibir gecme yontemi varmıdır burayı, yada şoyle bir fikrim var olabilirmi bilmiyorum, PC'de yapardık arkadaşımızın oynadığı yere kadar olan save ettiği dosyaları aktarırdık bizimkine ve aynen devam edebilirdik, PS2'de de bu mumkunmu yani tam bu bahsettiğim bolumden sonraki kayıt yerinde kayıt etmiş bir arkadaşın PS2 sindeki kayıtlı dosyayı alıp kendi PS2'mizin memory kartına atabilirmiyiz acaba? Eğer atabiliyorsak elinizde bu kartalla uctuğunuz yerden hemen sonraki kayıtlı dosyayı ve nasıl kayıt edileceğiniz rica edeceğim mumkunse eğer tabii? Yardımlarınız icin şimdiden sağolun.. __________________