Merhabalar arkadaşlar. 194 Lv FA charecterimi satma kararı aldım. Character Mercury serverindedir. Ozel Mesaj olarak tekliflerinizi bekliyorum. Alt tarafta herşeyi linki ile acıkladım. Yinede sormak istediniz soruları ulaştırabilirsiniz Ozel Mesaj olarak. İCERİK 194 LV FA Arionell Capella Honour Rank : 15 (10.65%) Genel Bakış :
Character ve Account binding itemler
Carnelian +8 Chaos Talisman +6 Topaz Crystal Outrageous +15 24 Dmg 16 Amp Quick Move Effector (0.5Sec Duration - Defense Rate +500 - Evasion +500 Minesta Amethys Charm +0 Astral Board Card - Violet (K-red'den donuşturulmuştur.) ShadowTitanium Helm Fatal +15 24 Dmg / 17 C.rate Lv10 Little Pery (Magic Pettir Full 10/10 Fa yararlıdır.) Costume - Suit Of Freed 5 Dmg 4 M .amp 1 slot boştur (3slotlu) Costume - Wild Western Hat Costume - Lightsaber Orb Costume - Suit Of Vampire 5 dmg 3 slot Costume - Uniform Procyon FB Costume - Cutie Santa Coat Costume - Cherry Blossom Orb
CHARACTER RUNELER
CHARACTER GENELİ (C)
STAT DETAYLARI
ARİONELL
EXTRA İTEMLER
LV10 DİRE BOAR PET -- 10 SLOTUDA BOŞDUR. LV10 RED GARLİE PET - 10 SLOTUDA BOŞDUR. BLESSİNG BEAD (200%EXP) X4 VAR. BLESSING BEAD PLUS (1HR) X1 VAR