GTA V'in FPS goruş acısından seks sahnesi olay oldu
PlayStation0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Konsol Oyunlar
- PlayStation
- GTA V'in FPS goruş acısından seks sahnesi olay oldu
-
29-09-2019, 20:47:58Bu hicbir zaman değişmedi. Piyasaya cıkan her GTA oyunu icerdiği şiddet sebebiyle topa tutuldu. Hani bu o kadar bariz bir durum ki, hepimiz alıştık. GTA V gectiğimiz sene aynı sebepten (ozellikle Trevor'ın işkence sahnesi) eleştirilmiş, tartışılmıştı. GTA V ikinci kez piyasaya surulduğunde zaten zamanında eleştirilerin hedefi olduğu icin durumun tekrarlanmayacağını duşunduk. Rockstar sağ olsun FPS goruş acısını getirdi ve ortalık yeniden karıştı. Ortalığın karışma sebebiyse gectiğimiz gun internette dolanan bir videoydu. GTA serinin değişmez bir parcası olan "hayat kadınlarıyla arac icerisinde seks" şu gune kadar pek umursanmamıştı ama FPS goruşu olayı gundeme taşıdı. Acık bir şekilde neler donduğunu gorduğumuz videoda, Franklin arabadan cıktığı gibi hayat kadınını oldurup olayı sonlandırıyordu. Videoyu gormemize rağmen sizinle paylaşamıyoruz ama cok konuşan olayı gormek istiyorsanız internette kolayca bulabilirsiniz. Bloomberg TV'de yayınlanan "Market Makers" programına konuk olan Take-Two CEO'su Strauss Zelnick'e bu soru yoneltildi. "Grand Theft Auto'dan bahsedelim. Oyuncular, oyun icerisinde hayat kadınlarıyla birlikte olup, ardından onları oldurebiliyorlar. Bu sizce doğru mu?" "Ben olaya o şekilde bakmıyorum. GTA bir suc duzenidir, kirli bir yeraltı oykusudur. Bir sanattır. Ve ben bu sanat şeklini benimsiyorum. Guzel bir sanat, ama aynı zamanda kirli. Oyunun gectiği oyun evreni sert bir evren, cunku orası bir suc dunyası." Bir oyunun kurallarını, oyunun gectiği evrene gore değerlendirmek gerektiğini savunan Strauss Zelnick sizce haklı mı? __________________