S.a arkadaşlar God Of War da Barbarian King i oldurdukten sonra elindeki baltayı veriyor bize .Daha sonra ilerleyip Yeşil lik ormanlara falan geliyoruz arkadaşlar. orada ilerilerde mağaları gecince bi yere geliyor kopru gibi bi yer orada bi kasa var o kasayı itiyoruz o kopru gibi yere ve kopru hafiften hareket ediyor 2. kasa yıda buldum ve kopru nun dibine doğru ittim ve kopru yu yerinden kaldırarak karşı ya gectim.ordan bi mağara ya girdim orada bi yaralı adam vardı R1 e basarak konuştum ondan sonra adamı yerinden kaldırıp ileride 2 tane dikenli topun dinduğu yere bıraktım adam parcalanarak orayı kırdım ve gectim iceri ondan sonra demir parmaklıkları acarak iceriye girdim.orada ise 3 başlı bir kurt vardı adamı yiyordu ağzında adamın kolu vardı .biraz kapıştıktan sonra kurt kolu tamamen yuttu ave yine kapıştık.sonra "O" ya basın diyince bastım kopeğin ağzından tuttu GOLDEN FLEECE diye bi giysi cıkardı ve omzuna taktı.daha sonra orda bi KoL var onu cektim ve orda bi kapı vardı ağzından ateş etmeye başladı ondan sonrasını gecemedim ve cok canımı sıktı lutfen bana yardım ederseniz cok sevinirim TŞK ler... __________________