X box 360 ve yanıt bekleyen Cevaplar
Oyun Konsolları0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Konsolları
- X box 360 ve yanıt bekleyen Cevaplar
-
29-09-2019, 20:34:10Eminim bu konu herkes icin yararlı olacaktır tabiki cevaplar sizde . Bana İngiltereden Hediye olarak xbox 360 hediye olarak gonderildi. 1 ) posta yoluyla Gelmişti, Gumruk odenmesi Gerekiyor 378 Ytl Bedeli var bunun. bilgi olsun diye bunu soyledim arkadaşlar 2) Bu makinanın Oyunları cok pahalı, doğal olarak Kopya oyunları istiyorum ama nerede bulacagımı bilemiyorum , bunun icin ellerinde web adresi veya satış yapan yer olarak varsa adres olarak paylaşmanız. 3) duyduguma gore kopya oyunları calıştırmıyormuş bunun icin bir Yontem varmış Bu olay ne kadar dogru, bu yontemi nerede yaptırabiliriz ve Makine acısından ileride bir sorun teşkil edermi. 4) Makineler de pal Ntsc gibi ayrımlar varmış ben kendiminkinin hangisi oldugunu nasıl oğrenebilrim? ve bu ayrım ne engeller teşkil eder? 5) Araştırmalarıma gore 3 kırmızı ışık sorunu varmış buda makinedeki ısınmadan dolayı kaynaklanıyormuş, yeni alacaklara bildirilir. Ben gec oğrendim. Bildiğiniz cevapları paylaşırsanız Sevinirim. __________________