Satılık 200 Lv Blader Honor lv20 (crafter)
Cabal Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Satılık 200 Lv Blader Honor lv20 (crafter)
-
29-09-2019, 20:23:41Merhaba arkadaşlar, Uzun zaman ardından yeniden bir karakter satışı ile sizlerleyim. Yaklaşık olarak +10 yıldır Cabal Online'nin icindeyim. Genel olarak craft ve ticaret icin oynu oynuyordum. 4 yıldır yurtdışında olduğum icin Turkiye'de aktif değildim. Tatil icin geldiğimde buradaki arkadaşlar ile goruşmelerimizde forumu hatırladım. Neyse konuyu dagıtmayalım cok fazla. Uzun suredir aktif olarak oynadığım karakterimi satmayi duşunuyorum. Karakterim Merkur serverindedir. Ve crafter karakterdir. Portlux crafti olarak bilinen eski adıyla Basic craft lv9'dur. Seh Sehh gibi şansa dayalı para kazanma craftları acıktır. Karakterimizin item listeside iyidir. Itemlerimiz: +15 Mihtril Suit %17amp +50HP 2/4 +17 SIGMetal Blade %44 dmg %7cr 3/3 +15 SIGMetal Blade %44dmg %7cr 3/3 +15 SIGMetal Helm %44dmg %7cr %4 resist dmg +15 Archridium shoes %17 amp +15 archridium Glove %17 amp + free slot +15 Blue Bike %5 amp %4cr %20dmg +15 pw5 %10 cr 2 + slot free +11 carnelian, +10 fighter belt, +11 Arcana, +6 Talisman, +5 charm, Siena's bra, +9 wampiric, Intuition and fiercenes effector. tempus ring, tyrant's ring, +2cr ring... OLV 77 tabiki yılların birikmişi ile dolu olsada yazarken yoruldum.Detaylı soru sormak isteyen arkadaşlar iletişime gecebilirler. Uzun bir sure Turkiye'de kalmayacağım. 3 Agustos'da geri doneceğim. Almak isteyen arkadaşlar Antalya'da elden alabilirler. Tatil nedeniyle buradayim. Gunubirlik geziler icin şehirdışında olabilirim. Onceden haber veriniz mutlaka. __________________