WE10=pes6 tum gizli haraketler(videolarla anlatımlı)
Oyun Konsolları0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- WE10=pes6 tum gizli haraketler(videolarla anlatımlı)
-
29-09-2019, 20:19:24Arkadaşlar bir arkadaşım vasıtasıyla elime gecti bu dvd.haraketlerin bini bir para.sizinle burada paylaşmak isterdim ama inanın hic bişey anlamassınız.videoları seyretmeniz gerekiyo.yaklaşık 200 e yakın haraket var. dvd de genel olarak 5 tane başlık var.Bunlar coaching manuel (burada pes 6 nın tum haraketleri videolarla ve gerekli tuş kombinasyonları verilerek anlatılıyor.Buradaki haraketlerin bir coğunu ben şahsen bilmiyordum) secret moves(adı ustunde gizli haraketler.burada 3 ana başlık altında gizli haraketler yer almakta)situation guide(bu bolum benim cok hoşuma gitti.bu bolumde size bir posizyon veriliyor.ve bu pozisyonda yapmanız gereken alternatif haraketler tek tek gosteriliyor.bu oyunda kendimizi geliştirmemiz icin cok yararlı olacak.beautiful goals(guzel gollerin olduğu bolum)interview(pes6 yı yapan baş muhendis ile roportaj) şimdi dvdnin boyutunu nasıl kucultebilirim diye calışmalarım var.neyse hazır yazmaya başlamışken sizlerle bir kac haraket paylaşayım... [b]adamınıza ara pas attınız.adamınız koşuyor.ama acıyı kayıp ettiniz.bu durumda tum yon tuşlarına basılı iken r1 e bastığınızda adam topa vuracak gibi yapıyor ve topun ustunden atlayarak topu onune alacak şekilde deminki koştuğu yone ters donuyor. adamınız ceza sahasında adamınıza pas attınız top adama ulaşmadan once kısa pas ve şut tuşuna basılı kaldığınızda adamınız ayağıyla topu kaldırıyor ve tekrar şuta bastığınızda zamp diye kaleya bombalıyor.gercektren bu yolla cok şık goller atılabilir. eğer kornellerde r2 tuşuna basılı şekilde vuruşu yaparsanız adamınız topu uzak kaleye doğru atıyor. sağ analogu aşaığı yukarı yaptığınızda adamınız rakibin ustunden topu atarak geciyor. arkadaşlar daha bi cok haraket var.duşunun bir firikik atışının bile 18 varklı haraketi var.dvdnin elinize gecmesi icin yardımlarım olabilir. msn adresim [email protected] saygılarımla.... __________________