Merhaba arkadaşlar 500-600 tl civarı butcem var ben ilk başta pc almayı duşunuyordum hem netde takılıp hem oyun oynamak icin fakat pc de kac gb ram ekran kartı olursa olsun oyunlarda kasıyor zaten 500-600 e duzgun pc olmaz ama xbox ps oyun icin uretilmiş ve sıfır kasma var fakat ps ile xbox da sosyal medya ozelliği rahat ve kullanışlı değil ayriyeten benim sormak isteğim bi kac soru var arkadaşlar bu xbox ve ps de normal pc deki gibi netde takılabiliyormuyuz ? 2.si intarnette biraz araştırdım bu konsollara klavye fare takılabiliyormuş bunu sağlayan aparat tahmini ucreti nekadardır ? 3.su konsolları evdeki wifiye bağlayabilirmiyim ? ucret gerektirirmi ? 4. ise bu korsan oyun banlanma mevzusu nedir acıklarmısınız ? bide ps 3 ps 4 farkları nelerdir ? ve ben oyle zırt pırt oyun alıp para yatıramam encok surekli free oyun yayınlayan konsoluda dikkate alarak 500-600 TL butceye 2. el Xbox mu ps mi pc mi almalıyım soruma ? yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkurler. __________________