Arkadaşlar şu ana kadar oyunlarımı falan hep PC platformunda oynadım.En son Bilgisayarımdaki RAM'i yakınca PlayStation almaya karar verdim.Bu platform hakkında neredeyse hicbir fikrim yok.Sorularıma gecince 1-Salonlarda gorduğumuz kadarıyla hep bir Televizyon uzerinde oynanıyor oyunlar,ben monitor uzerindne oynayabilir miyim? 2-Bilgisayarda RAM'ler 4GB-8GB Falan diye soylenirken satın alam sitelerinde baktığım kadarıyla 256mb-500mb gibi ifadeler kullanılıyor bu nedir? 3-Oyun fiyatları cok butceyi aşıyor mu? 4-Korsana cok karşıyım Pc'deki neredeyse tum oyunlarım orjinaldir ama oyunların cok pahalı olduğuna ben de biraz şahit oldum.Korsan oyun yuklemek mumkun mu? 5-Arkadaşlar,bana oyunları oynayatabilecek 12 GB lık bir PS3 modelinin linkini atabilir misiniz? Butcem=700 TL- 900 TL tabii daha ucuz da olabilir. Şu ana kadar bana en uygun gorduğum model. http://www.teknosa.com/urunler/12508...s3-12gb-konsol Ve soylemeden edemeyeceğim ustteki linkten daha ucuz da olabilir tabii ki __________________