Mercury de 198 ForceBlader Satıyorum. Class Honoru > 15 (%58) Full Rune MAX > Penet, Inogre Penet ve Accuracy Runleri yok. Digerleri Full Portlux Craftı > 6000 Siena felan craftları acık. Normal Craftı > 2700 Blade craftı var. Birazda FB Gloves craftı. Hesapta Arionel Yok! Ringleri > Killian ve Leth Tyrant's Ring Amuleti > 14 Dmg 3 Maxrate Orphidia Weaponları > 36 Dmg Sigmetal katana (Bind) 36 Dmg Archridium Crystal (Bind) Armorları > ZIRHI +8 7 Amp Archridium Suit (Bind) NOT : Aşağıdaki Fotolarda gorunen 15+ suiti satıldı.Fotolar Suit satılmadan once cekilmiştir.Mevcut zırhı yazdıgım gibidir. GLOVESI +8 7 Amp Maxrate 2 Archridium Gloves (Bind) HELMI +8 38 Dmg Sigmetal Kask (Bind) BOTU Idarelik yine digerleri gibi amp 7 archridium (Bind) Charin ustunde Vampiric kupeler ve bir sure idare edecek braceletler mevcut. ILGILENENLER YORUMDAN YADA MESAJ YOLU ILE FORUMDAN ULAŞABİLİR. CHARIN BELIRLI BİR FİYATI YOK.TRANSFER ILE SATIYORUM ACCOUNT OLARAK DEGIL. TEKLİF ALIYORUM.OKUDUGUNUZ İCİN TEŞEKKUR EDERİM. IYI FORUMLAR. __________________