Merhaba arkadaşlar. Ben ps2 (slim 75004) ime chip taktırmak istiyorum ancak bi turlu karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yalnız bir kac sorum olacak. 1-bir yere gittim dedim ps2 slim e chip taktırcam kaca takarsınız.dedi,40 ytl. Tabi şaşırdım .neden olabilir acaba? Sadece takma paraasımı acaba 40 ytl? 2-bir chip in orginal olduğunu nasıl anlıyacağız? 3-aşağıda iki chipin ozellikleri yazıyor. Sizce hangisini almalıyım. 4- aşağıdaki bu chiplerin fiyatları nelerdir acaba? Ayrı olarak Takma fiyatını da yazarsanız sevinirim. 5-Ben bursa da oturuyorum. Bursa da chip taktırabileceğim sağlam bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorum. 6-bir chip ps2 ye kac dakikada takılır.chip takılırken başında beklemeyi duşunuyorum da birde başka chip tavsiyeleriniz varsa sevinirim...
DMS4 Pro SE Modifikasyon Chip'i ozellikleri • Eski ve yeni kasa (SCPH 30004-SCPH75004) serilerine uyumlu. • Otomatik yukleme ozelliği sayesinde okuyucu kafa aşınmasını en aza indirme ozelliği. • UPDATE ozelliği ile guncellenebilme. • Tum DVD Film bolge modları desteği. (Region Free) • Hard Disk takılması halinde, HD den okuma ozelliği. Bu ozellik DMS cipe ozgu, tum oyunları calıştırabilen TOXIC, yazılımı ile desteklenmektedir. • DMS serisine ait birden fazla devolution (kişisel geliştirme) modu. • Memory Card uzerinden program uygulamalarını calıştırabilme. • RGB kablo uzerinde olan DVD Film icin konmuş renkli gosterme kilidini (Green Fix) kırma. Bu ozellikle oyunda ve filmde en net goruntu alınır. • Online destekli oyunlar icin modchip kapatılabilme ozelliği. (Eğer bir makinede cip var ise online sırasında orjinal oyun dahil kopya olarak algılanır)
----------------------------------------------
Matrix infinity Modifikasyon Chip'i ozellikleri # RGB Fix Ozelliği ile RGB Kablo kullanımında ekranda oluşan yeşil tabakayı ortadan kaldırır. # Color Fix ozelliği ile NTSC goruntu sistemine sahip olmayan TV uzerinde oyunları renkli oynatır. # Dev1 ve Dev2 Ozellikleri sayesinde Hafıza Kartı veya Chip uzerindeki flash uzerine program yukleyip calıştırabilme... # Uyku modu sayesinde Orjinal oyunları Online oynatabilme imkanı. # Medya oyunları calıştırabilme... # DVD Filmleri calıştırabilme...
----------------------------------------------