merhaba arkadaşlar.. bir sitede Xbox ile PC mi eternet kartım ile bağlayabileceğimi okudum.. hemen gidip gerekli malzemeler olan ethernet kartı ve cross kablosunu temin ettim.. bilgisayarıma adsl modemim eternet kartım ile (onboard) bağlı durumda.. diğer eternet kartımı almadan once sorunsuz calışıyordu.. neyse bilgisayara eternet kartını taktım (yeni aldığım) sonra xbox ile cross kablosu yardımı ile bağlantı kurdum. sonra aletleri calıştırdım. gordum ki, ikisinde de yeşil ışık yanıyor. tamam dedim fakat bilgisayarı acıp gerekli eternet kartı ayarlarını (bu ayarlar o forumdaki konuda yazılıyordu.. aynısını yaptım) ve xbox daki network ayarlarını yaptım. sonra internete girmeye denedim olmadı. başka bir eternet kartı aldım.. bilgisayardaki başka bir yuvaya taktım.. yine yeşil ışık yandı fakat internetim gene gitti.. sonra cıkarttım ikisini de ve bilgisayarı yeniden başlattım. internet gelmemişti.. tek cozum olan formatı denedim şimdi sorunsuz internete bağlanabiliyorum... fakat halen XBOX ile PC mi birbirine FTP den bağlaymadım.. yani bilgisayararımda 2 eternet kartını calıştıramadım.. nasıl calışacağı hakkında bilgisi olan varmı acaba? __________________