PlayStation PS2 oyunlarını PC de oynanamıyor arkadaşlar BU BOYLE BİLİNSİN
Oyun Konsolları0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS2 oyunlarını PC de oynanamıyor arkadaşlar BU BOYLE BİLİNSİN
-
29-09-2019, 19:49:47PS2 oyunlarını pc de oynanamıyor bunun neden olduğu teknik parcaları ile karşılaştırılmalı olarak bir forumda anlatılmıştı ama ben şu anda onu bulamadım ben iki yıl once aldım interneti ve en az bir yılımı bu emulator icin harcadım ama sonuc şu hic bir şekilde oynanmıyor bende ps2 aldım noktayı koydum ama forumdakiler ps2 oyunları oynanırmı yoksa oynanmazmı tartışmasına halen psx..com benzeri siteler werip duruyorlar yazıktır arkadaşlar yapmayın boyle hic oynayan warmı oynayan warsa kanıtlasın Allah aşkına kimse oynayamıyor oynayan hic kimse yok ama herkesin dilinde bir emulator lafı gidiyor evet ps1 cok guzel oynanıyor ama ps2 oynanmıyor lutfen yanıltıcı bilgiler vermekten kacının oynayan biri warsa yazsın nasıl oynadığını oynanmamışlar bu sitede var diye link werip durmasınlar (bahsettiğim neden oynanamayacağının karşılaştırmasını bulabilirsem yollayacağım ama şimdilik durum bundan ibaret) eğer yanlış hatırlamıyorsam karşılaştırma net olmamakla beraber pc de en fazla 64bit işlemci war amd nin son teknoloji urunu ama ps2 de 128 veya 256 bit bir işlemcisi warmış eğer konunun gerceğini bilen warsa lutfen benim yanlışımı duzeltsinler ve konu şoyle bitiyordu "amd ve pentium bile 64bit e yeni yeni gecmişken sen 64bit işlemcinle ps2 oynamayı nasıl duşunuyorsun" gibi bir yazıydı eğer yanlışım warsa bilenler duzeltsinler. ve MODLARDAN RİCAM LUTFEN BU KONUYU ŞU HANİ KONU BAŞLIKLARINI İLK ACINCA GORUNEN YERE KOYSALAR NE GUZEL OLUR HİC KİMSE CALIŞMAYACAK DEMEYİM AMA CALIŞSA BİLE HAYIR GETİRMEYECEK OLAN EMULATOR İCİN KİMSE CONFİG,GRAFİK,BİOS,vs ACABA NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM TATAVALARIYLA GEREKSİZ YERE UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMAZ ŞAHSEN BEN BELLİ BİR SURE UĞRAŞTIM EN AZ 1 YIL BOYUNCA ARADIM BU EMULATORU. KİMSENİN ZAMAN KAYBETMESİNİ İSTEMEM BU BENİM GORUŞUM AMA DEDİKLERİME MODLAR KATILIYORLAR İSE TABİİ. (BENİM KONUM OLSUN DİYE SOYLEMİYORUM KENDİLERİ BİR KONU ACSALAR DAHA İYİ OLUR) AMA BU TARZ BİR BAŞLIK DA OLSUN ORADA KİM YAZMIŞ OLURSA OLSUN MESELA PS2 EMULATORU(YAVAŞ AMA CALIŞIYOR) GİBİ GİRİYORUM PS2 BOLUMUNE HER 3 KİŞİDEN BİRİ EMULATORU COZMEYE UĞRAŞIYOR YAZIKTIR GUNAHTIR. __________________