Evet arkadaşlar şimdi size charımı calan hırsızı ifşa edeceğim. Paramı gonderdiğini soyleyip. gondermeyen hırsız. Elbette benimde kabahatim var kabahatim olmasa calınmazdı hesabım. ama sonucta bu adam hırsız. Bugun bana yarın size. Oncelikle şunu belirteyim ben bu "İnsan" ı savcılığa verdim 30 nisan pazartesi mahkemede goruşeceğiz onunla. Evet online oyunlarda hesap calmakta artık bilişim sucları kapsamına giriyor. Aklını başına getireceğim mahkemede. Buradaysa butun bilgilerini vererek kendisini ifşa edeceğim. Sizde istediğiniz gibi sayıp sovebilirsiniz telefonda kendisine eğer icinizden gelirse. aşağıdaki bilgilerden sadece Telefon1 olarak belirttiğim numarayı (Şuanda Artık o Numarayı Kullanmıyor)bilgiyi kendisinden aldım. Geriye kalan butun bilgileri kendi cabalarımla edindim. Sert duvara cattı bu hırsız. Calınan Charın oyun icin nicki. FOXNGAMER 200 lvl GL Adı : Mahmut Babur Telefon1 : 0534 518 3474 Telefon2 : 0553 861 2491 Adresi : İstanbul eyupte karadolap mahallesi civarında. ( Sokağına kadar biliyorumda kesin bilgi olmadığından yazmadım) Facebook Profili : facebook Bununlada yetinmeyip caldığı charımı forumda geri satışa koymuş. Buda konunun linki. Satış İlanı : 200 Lvl honor 20 OVL 19 GL Forumdaki Nicki : AlsancakTM Asıl bombada Burada. Buda resmi bu elemanın. Peşindeyim mahmut. Benden kurtulamazsın. Yedirmem sana o hesabı oylece. Yanlış adama cattın. __________________