PlayStation PC ve PS** catışmasına son
Oyun Konsolları0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PC ve PS** catışmasına son
-
29-09-2019, 19:47:27Arkadaşlar ps forumunu gezerken bir kac yazıya şahit oldum.Bazı arkadaşlar yok ps2 veya 3 4 5 pc den iyidir şudur budur deniliyo. Şoyle yapalım. Bilgisayar sadece bir oyun makinası olmamsına rağmen şu anda ps nin hangi surumu olursa olsun on dan daha iyidir.Bilgisayarmı ps mi denildiğinde tabikide bilgisayar.Bilgisayarda yaşadığınız zevki hic bir makinede yaşayamazsınız.MSN ,İCQ,İnternet,film ,muzk,program,inceleme ve oyun. Bir oyunu oynarken sınırsız bir şekilde save yaptığınızı soyluyorum size.Ps de boyle bir şey mevcutmu.Arkadaşlarınızla oynadığınız bir counter oyununu başka hangi makinede alabilirsiniz. ps nin ekran goruntusu değiştikce tabikide bilgisyayarın da değişecek. Duşunsene neorage diye bir program var burada bir suru oyun var kof gibi.Bunları loadsız oynamak.Cd takmadan oynamak ,Uzerinde değişiklikler yapmak.Ne biliyim bilgisayar sınırsız bir olay.Oyunlar herzaman her dakka yenileniyor.Ps de boyle bir şey mevcutmu arkadaşlar.Mesela ps3 cıktığında ps 1 ve ps2 oyunları artık uretilmeyecek.Ps3 oyunları bile sınırlı.Ama bilgisyaarda hemen her ay yeni oyunlar cıkıyor.PS nin oyunları nerede yapılıyor beyler.Tabikide bilgisayarda.Boyle sacma sapan fikirler ortaya atmayalım.Kesinlikle kulvarlar farklı. ornek: Arkadaşlarınızla pes4 playsatation da oynamanın zevki mukemmel farklı. ama pc de bir medal of honour (mouse ile birlikte )yada counter strike oynamanın zevki de cok farklı bunlar tamamen farklı konular. Kardeşim al bilgisyaarına 2 joystik.Tak fifa 2005 i tv sorunun olmadan sabaha kadar oyna.OFffff Bilgisayar'ın onune gececek hic bir makine tanımıyorum.Bazı arkadaşlar şoyle diyor.ps3 mukemmel oolacak.eeeee bilgisayar ekran kartları yerinde sayacak sanki.ps3 aldın 1 sene gecti yeni bir ps cıkmadı ama sen aynı ekran kartında oynuyorsun.Ama bir pc aldın 1 sene sonra ekran kartları gelişti bide ekran kartı aldın.al sana değişim .tak yeni oyunu sabaha kadar oyna.... artık bu konu bir acığa kavuşmuştur.PS bir oyun konsoludur unutmayallım.Yani internete girmek icin ps alıcak bir adam tanımıyorum arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum..... __________________