Bu Oyunu Bulana Helal Olsun...+rep
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Bu Oyunu Bulana Helal Olsun...+rep
-
29-09-2019, 19:40:42Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? Benim istediğim 2 oyun var aslında ama ismini bilmiyorum nasıl iafede edeceğimide bilmiyorum. Neyse biraz bahsedeyim 1.oyun- ateri salonlarında oynadığım bir oyundu yaklaşık 10-15 sene once… Bir uzay oyunu uzay gemimiz vardı sanırım yatay ucuyorduk.. karşıdan gelen duşmanları vurduğumuzda silah değiştirmemiz ve kanatlarımıza ek ucaksavarlar eklememiz icin birşeyler veriyor bizde alıp ateşimiz değişiyor ve kanatlarımıza yardımcı elemanlar veriyordu. En ilginc silah ceşidi ise bumerang diye tabir ettiğimiz bir ateş etme şekliydi.o silahı aldığımızda ateş ettiğimiz zaman bumeranglar sağo sola carparak dağılıp duvarlardar filan sekip karışık giderdi.ve zor bir ateri oyundu karşıdan gelen duşmanlara ek olarak ekranın altında ve ustundeki duvarlarda kayalarda yapışık ucak savarlar vardı aşağıda dolanan robatlarda bizi vurmak icin ateş filan ederdi.arıyorum ama bir turlu bulamıyorum..tabi bolum sonlarında en guclu savaş gemisi karşımıza geliyordu filan…. 2.oyun- yine ateri salonunda gene 10-15 hatta 20 bile olabilir.. Bir kahraman vardı hugo gibi bişey ama zor surekli ilerliyordu atlıyordu zıplıyordu prensesini kurtarmaya calışıyordu.. bolum sonlarında shop adlı dukkana girip kendine biriktirdiği veya aldığı vurduğu artık bilmiyom parayla bişeyler alırdı.shopta yaşlı bi dede vardı. Ateşlerin ustunden ipe takılı makara ile filan kayardı ağaclara tırmanıp ilerlerdik filan….. Bu oyunlar biraz kaliteli idi taito filan olabilir emin değilim…. Neyse Bu iki oyunu bulmama yardımcı olabilirmisin.oyunu bulsam emulatorunu filan zaten buluruz bende mame32 var beklide icindeki oyunlardan biri ama bilmiyom….artık…. Şimdiden sağolun ……. msn:[email protected] __________________