Tum WArriorlar Buraya
Cabal Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Tum WArriorlar Buraya
-
29-09-2019, 19:39:18HEr class konu camış kendine biz mi ekisik kalalım? ayrıca bir kac bi şey sormam gerekliydi zaten 1-warrior skillerininm cool downları( dolma sureleri) kabul ediyorum yavaş ama 100 level warriorun ww spiral doom ws ws ile pvp de geyet hızlı combo yapdığını goruyorum ayrıca cool downları(cd) yuksek olan skilleri 9 level a getirerek yada daha fazla 4 skill ile gayet hızlı bir combo yapoılabilirbence ( şu anca 3x levelim ama pantherthorn zombie lerin uzerinde her zaman 11+ combo yapabiliyorum hele ki skillerin dizilişini duzgun yaptıgımızda gayet serti bir combo cıkıyoru ortaya. 2-warrior a maghic skill stat almak dışında gayet gereksiz bence cunku ne buff skill i var nede başka birşey şu anki 31 yada 30 level warirorrum un skill rank ı( tatildeyim şu an leveli de tqam hatırlamıyorum) 38 level force blader ımdan cok daha yuksek (app. 6/17 warriorunki app. 12/17) zaten hızlı comboyla cok iyi skill exp alınıyor adept kıyafetler olmadan birde 40 levelda guzel adeptle ile adept takılar kullandığınızda gelecek olan kill exp gayet iyi bence. 3-bakıyorum coğu kişi warrior a şole bole diyor oyunda 100 level ı gecmiş kişilere sorduğumda karakterlerinden gayet memnun olduklarını soyluuorlar. neyse şimdilik bu kadar bu sorularada warrior kullanan arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim NOT: cool down u yuksek olan skillerde zaten casting time cool down yarıya geldiğinde bitiyor yani adamınız skill i skill zamanının yarısı dolduğunda vuruyor? yanlış mı __________________