arkadaşlar ben driver 4aralel lines oyununu yeni aldım uzun zamandır bekliyordum zaten ve cok da begendim ancak bir sorunum var oyun tv de bir turlu duzgun gorunmuyor. Aspect ratio ' yu normal secince sanki 16:9 gibi ekranın ustunde ve altında geniş siyah boşluklar oluyor ve ekranın sadece 1/3 unde oyunu oynuyorum, widescreen ı sectiğimde ise oyun tam ekran oluyor ama bilirsiniz goruntu oranları değişiyor herşey uzun ve incecik gorunuyor,bu hic hoşuma gitmiyor.Ben aynı diger oyunlar gibi tam ekranda normal 4:3 oranlarında oynamak istiyorum oyunu. ps2 nin acılıs menusunde system de ekran oranlarını denedim (4:3-full-16:9) ama işe yaramadı. Acaba bu durum bir pal-ntsc sorunu mu oyunun kapağının uzerinde pal yazıyor? ama diger bunun gibi pal yazan oyunları gayet guzel tv de gorebiliyorum. Yoksa sorun tv demi (televizyonum 72-ekran shov marka) boyle bir sorunu daha once yaşamıs ve nasıl cozuleceğini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim. şimdiden teşekkurler. __________________