Lutfen okuyun!..
Cabal Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Lutfen okuyun!..
-
29-09-2019, 19:20:58Merhaba arkadaşlar.şuan kendi adıma cabal oynamayı bırakma kararı alıyorum. Nedeni... nedenini ufakbi duşunce yetiyo harcadığımız zamanımızdan başka şimdiye kadar verdiğimiz bir miktar paralar war (hoş zamanımız parayla alınmayacak kadar değerli o ayrı mesele). bu paralarımız nereye gidiyo bunuda duşunmek lazım sadece kendimizi tatmin etmemiz yetmez..artık biyaşa geldik ve bilincinde olmamız gerekiyor en azından bir Osmanlı torunu olarak... cabal galiba yahudilerin cabala orgutunden esinlenerek kurulmuş bi oyun nitekim oyundaki bazı karakterlerin cıkarttıkları israil yıldızındanda belli olduğu gibi.. neden duşmanlarımızı besliyoruz.. yarın bize donup kurşun olarak sıksın diemi veya kardeşlerimize..Onun dışında benim param sanane dier arkadaşlarım icin soyluyorum kore server ının durumu ortada emin ol bi sure sonra hic bir fark kalmıcaktır...İleriye yonelik yatırım yapmanızı isterim hepiniz kardeşlerim, abilerim ve ablalarımsınız.. arkadaşlar bunlar benim duşuncelerim.. belki yanlış belki doğru afıınıza sığınaraktan geride kalanlara ii oyunlar dilerim... PrensesMage Ottomanempire __________________