PlayStation PS2 De mekanik sorun
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS2 De mekanik sorun
-
29-09-2019, 19:18:36resinden evil 4 u bitirince dedim iicmden bi sole nostalji yapayim hemen torrent sitelerinden bi resident evil 1-3 paketini indirdim yazdim sorunluda olsa calisti ama ondan sonra gelin gorun ki makinada bi ses peydah oldu (dvd degil cd ama kliteli cd lere yazdim philips 25 tanesi 10 euro)? simdi sesi taklit edicem ama komik kacmazsa dirtttt dirrttt diye ki vede yuksek bi ses .. onceleri cd leri acmazken daha sonra dvd lerdede sorun cikarmaya baslayinca daha onceden bir kac kez actigim icini bukec tekrardan actim vede dvd okuycunun ust kapaginida cikardim ole clistirdim ses OPTIK okuycuyu hareket ettiren ray mi demeliyim gidip gelmesini saglayan duzenekden geliyor sandim ama ondan da degil onun tam yaninda yine ayni duzenege bagli kucuk bir motor var vede ucu uzun bir matkab ucuna benziyor tabiri caizze o BADANAJ yapiyor biraz margarinle yagladim turk usulu eh iste bi makinayi tekrar kapatana kadar iyi idi bir gun sonra yine ayni... naapmam gerekiyor vede sorun benim tahminim gibi yag isi ise ne tur yag kullanmaliyim .. simdiden tesekkurler ne tur yag dedimse sana aymar evin vita onlari gecin ciddi okey __________________