Neden Cabal'a Başlamalıyım ?
Cabal Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Neden Cabal'a Başlamalıyım ?
-
29-09-2019, 19:17:00Merhaba Değerli Online Oyun Tutkunları; Oncelikle hemen şunu belirtmeliyim. Bu forumda cabal hakkında her topiğe olumsuz cevap yazan forum nicki lurthz Cabal Online'da yetkili birisiydi ve forum şifresini başka bir kullanıcı ile paylaşmasından dolayı, oyun icinde GA ve GM hakkında yazıdan dolayı Cabal Yonetiminden atılmıştır. Bu arkadaş atılmadan evvel cabal oynuyordu atılınca gelip burada olumsuz yazılar yazıyor. Ayrıca bu forumda cavuss nickli arkadaş oyunda bug kullandığı icin BANLANMIŞ ve ondan sonra anti cabal calışmalar icinde yer almıştır. Bu yuzden bu arkadaşların sıkıntıları budur BEN KİMİM? Adım Evrim TANRIKUT K2Network'de 1.5 yıl kadar calıştıktan sonra Cabal Online adlı oyuna transfer oldum ve 6 aydır games-masters firması icin calışıyorum. Şu anda Cabal Online Turkiye Sorumlusuyum Neden Cabala Başlamalasınız? Arkadaşlar Cabal online aylık 9.99Euro verilip girilen bir oyun ama başında kimse sizden para istemiyor! Oyunu Download etmek ucretsiz! Oyuna register olmak ucretsiz! 14 gun deneme ucretsiz! Oyunu indirin, Oyuna kayıt olun 14 gun oynayın beğenmezseniz bırakırsınız , beğenirseniz devam edersiniz. Sonucta oyun zevki sizin Cabal Nasıl Bir Oyun? Cabal online korede ilk 10 oyun icerisindedir 1000+ oyun icinde. Cabal Online Avrupa serverları cok eski değil yenidir. Bu yuzden Avrupada ve Turkiye'de Cabal Online yeni yeni tanınmakta ve insanlar oyuna girmektedirler. Kimilerine gore animasyonlar, skil vuruşları cok onemlidir kimine gore pvp kimine gore hepsi kimine gore lvl sistemi kimine gore questler. Başka oyuncuların CABAL cok guzel , yada Cabal cok kotu laflarını dinlemektense oyunu indirip kendiniz denemenizde fayda vardır. Sonunda kaybedeceğiniz Birşey yok. Turkce Destek Artıyor. *Cabal Online 1 aydır Tum Turkce atılan ticketlara turkce cevap veriyor. *Cabal Online'da ben Turk GM'yim. Oyuna girmiyorum devamlı şehir dışı yada kafelerde olmamdan dolayı ama yazın oyunda devamlı durulacak bir Turk Gm gelecektir *Cabal Online websitesi %80 oranında Turkcedir. *Cabal Online kredi kartsız odeme sistemleri icin Turk bir firma ile anlaşmıştır. *Cabal Online oyunun Electrınic Gaming Dergisinde 2 sayfa haberi cıkmaktadır ve diğer dergilerdede onumuzdeki aylarda yapılacaktır. Cabal Online Turkiye projesine yeni başladık sayılır. Yavaş yavaş ilerliyoruz acelemiz yok kesinlikle. Sizlere diyeceğimin son şey şu. Bana PM vasıtası ile istediğiniz soruları sorabilirsiniz, bu bolumdende sorabilirsiniz. Cevap vermezsem yada size geri donuş yapmazsam o zaman hakkımda konuşursunuz. Size son tavsiyem 14 GUN BEDEVA, İNDİRMESİ BEDAVA , KAYIT BEDAVA!!! İndirin deneyin kendi gozlerinizle gorun! Saygılarımşa __________________