PlayStation PS2 sahipleri mutlaka okuyun.
Oyun Konsolları0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS2 sahipleri mutlaka okuyun.
-
29-09-2019, 19:15:48Arkadaşlar daha once yayınlandımı bilmiyorum ama, aşağıdakiler ps turkiye sitesinden alıntıdır. __________________________________________________ _______________ Sony Computer Entertainment Europe, ince govdeli PlayStation 2`lerle birlikte satılan bazı AC adaptorlerini toplayacağını acıkladı Londra, 13 Eylul 2005 – Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bugun, siyah ince govdeli PlayStation®2 ile birlikte gelen bazı AC adaptorleri kendi isteği ile toplayacağını duyurdu. Ağustos 2004 ile Aralık 2004 arasında uretilmiş olan ve siyah ince govdeli PlayStation 2 modelleri SCPH70002, 70003 ve 70004 ile birlikte gelen AC adaptorler, aşırı ısınabilir ve kullanıcı icin yaralanma riski oluşturabilir. Bu urunlerden bazıları bu tarihten sonra da satılmış olabilir. Bu modeller dışındaki PlayStation 2 urunleri bu durumdan etkilenmemiştir. Bir onlem olarak ve PlayStation urunlerinin kullanıcı acısından kalite ve guvenliğini sağlama amacıyla SCEE, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Avustralya`da bu durumdan etkilenen tum AC adaptorlerini toplama kararı almıştır. Kullanıcılar etkilenen adaptorleri tanımlayabilmek icin iki ayırt edici ozelliği kontrol etmelidirler: 1) Urun kodu yanında "HP" harfleri`nin bulunması 2) Uretim tarihi detayı şunlardan biri olması: 2004.08 / 2004.09 / 2004.10 / 2004.11 / 2004.12 Kullanıcılar, aşağıdaki siteyi ziyaret ederek değişim işlemlerini duzenleyebilirler: www.ps2ac.com Kullanıcılar ayrıca bu işlem icin acılmış 0 216 531 9880 “Yardım Hattı”nı arayarak da değişim işlemlerini duzenleyebilirler, Yardım hattının numarası ayrıca 14 Eylul 2005 Carşamba gununden itibaren ulusal gazetelerde yayınlanacak olan tuketici uyarısından oğrenilebilir. Yeni AC adaptor ucretsiz olarak sağlanacaktır. Kullanıcılar ellerindeki AC Adaptorunu, urunu satın aldıkları yere geri goturmemelidir. Adaptor değişimini yapılana kadar bir onlem olarak, SCEE, bu uyarıda belirtilen etkilenmiş AC Adaptorlere sahip kullanıcıların, adaptorleri PlayStation 2`den ve şebeke hattından cıkararak değişime kadar kullanmamasını onerir. __________________